Vi er Ficcaro

House of Snacks ApS er en uafhængig grossistvirksomhed med base i Københavns Frihavn CMP, beliggende på Skagerrakvej 8, 2150 Nordhavn, Danmark. Bag virksomheden står René Ravnkilde Andrés, der både er skaber, ejer og distributør af varemærket Ficcaro, som distribueres i hele EU. Selskabets bestemmelse og etik, er at tilbyde sunde godbidder til katte og hunde. Ønsker du at blive forhandler og være en del af denne bevægelse, opfordrer vi dig til at registrere din virksomhed i dag og blive en autoriseret Ficcaro Forhandler.

FICCARO INTERNATIONAL DISTRIBUTOR

House of Snacks ApS 

SKAGERRAKVEJ 8 2150 NORDHAVN

WWW.FICCARO.DK +45 27262579 CAROLINE@FICCARO.COM

Forklaring på symboler

FICCARO ER
GLUTENFRI

Hunde og katte, som alle er kødædere, er biologisk ude af stand til fuldt ud at fordøje, hvede og byg. Dette skyldes, at de ikke har enzymet amylase i deres spyt, hvilket hjælper med at nedbryde disse stivelsesholdige kulhydrater. Vi har fjernet alle slags korn fra vores opskrifter.

FICCARO BRUGER
TAPIOKASTIVELSE

Ficcaro bruger tapiokastivelse. Tapioka er dybest set stivelsen fra enten en maniok/cassava rod eller en yuca rod, den mest oplagte fordel ved tapiokastivelse er, at den er glutenfri og fri for hvede. Dette gør det til en passende mulighed for katte og hunde, der har glutenallergi.

FICCARO ER
KORNFRI

Korntyper som, hvede og byg har været forbundet med hundeallergier med symptomer på alt som dårlig mave og irriteret tør hud. Selvom din hund eller kat ikke har allergier, har disse kornprodukter ingen næringsværdi, men findes stadig i de fleste af godbidder, der sælges i dag. Vi har fjernet alle slags korn fra vores opskrifter.

FICCARO ER
SORBITOLFRI

Sorbitol er en sukkeralkohol, der anvendes som sødemiddel i stedet for sukker i mange godbidder. Men sorbitol er ikke så sødt, så meget er nødvendigt for at erstatte sukker. Sorbitol er et kunstigt tilsætningsstof. I store mængder kan det forårsage alvorlige fordøjelsesproblemer. Vi har fjernet sorbitol fra vores opskrifter.

FICCARO ER
CERTIFICRET BRC

BRC er forbrugerbeskyttelse, der anvendes af over 26.000 certificerede leverandører i mere end 130 lande med certificering udstedt via et globalt netværk. BRC Global Standards garanterer kvaliteten, sikkerheden og beskyttelsen af slutbrugeren.

FICCARO ER
HACCP GARANTERET

HACCP kan beskrives som et forebyggende kvalitetsstyringssystem, der hjælper med at sikre, at alle produkter, der når forbrugerne, er sikre til forbrug. HACCP konceptet blev udviklet og anvendt som grundlag for strategier for fødevarevirksomheder.

FICCARO ER UNDERLAGT GRÆNSEKONTROL

House of Snacks ApS er som importør af tilskudfoder underlagt lovmæssigt foderkontrol af fødevarestyrelsen ved indførelse af tilskudsfoder i Danmark. Grænsedyrlæger foretager denne kontrol inden Ficcaro når vores lager og videre distribueres til EU

FICCARO ER
ISO22000 CERTIFICERET

ISO’s standarder for fødevaresikkerhedsstyring hjælper med at identificere og kontrollere fødevaresikkerheden. Da mange fødevareprodukter krydser nationale grænser, er der brug for internationale standarder for at sikre sikkerheden i den globale fødevareforsyningskæde.

FICCARO ER
ISO9001 CERTIFICRET

ISO 9000-familien behandler forskellige aspekter af kvalitetsstyring og indeholder nogle af ISO’s mest kendte standarder. Standarderne giver vejledning og værktøjer til virksomheder, der ønsker at sikre, at deres produkter og tjenester konsekvent opfylder kundens krav.

FICCARO HAR LAVT FEDTINDHOLD

Alle Ficcaro varianter kommer i vekslende variationer, forenet af flere proteinkilder, med højt kød proteinindhold og lavt fedtindhold, Hundetrænere har ønske om fedtfattige træningsgodbidder, samt størrelse og kvalitet, Ficcaro har lyttet til disse ønsker.

FICCARO ER
PAKKEDE FRISK

Vi kan garantere, at Ficcaro altid bliver pakket lige efter produktion. Ficcaro er et af de få godbidsmærker, der forsegles lige efter produktion, hvert batch er underlagt streng kontrol, og bliver konsekvent, kontrolleret og testet for salmonella inden produktion.

FICCARO ER
GMO FRI

Allergi er en af farerne ved genteknologi af mad. Faren opstår, hvis forskere sætter allergisk forårsagende gener i en mad, som vi ikke forventer at få allergi fra. Der findes ingen GMO-genteknologi i vores opskrifter.

FICCARO DRAGER OMSORG
FOR DYREVELFÆRD

Dyrevelfærd er det synspunkt at dyr, specielt dem som er i menneskers varetægt, ikke bør udsættes for kvaler, når de bliver brugt som fødevare. Fødevareindustrien og Ficcaro´s producenter lever op til gældende krav for at forbedre dyrevelfærden i industri produktionen.

FICCARO OPFYLDER
FORBRUGSSTANDARDEN

Alle vores råvarer opfylder forbrugsstandarden. Leverandørerne er registreret på fil i den lokale toldmyndighed. Vores leverandør har strengt kontrolleret kvalitet og sikkerhed på råmaterialet. Behandling: herunder avl fugle, ruge, fodring, slagtning, forarbejdning, og brug af foder og veterinærmedicin. Produkterne opfylder EU, US FDA og USDA standard

FICCARO BRUGER
PLASTIK EMBALLAGE

Der er en tendens til at tro, at løsningen på de store mængder plast, der ender som affald i naturen, er at minimere eller helt forbyde brugen af plast. Vi gør stilfærdigt opmærksom på, at problemet egentlig ikke er selve plasten, men måden det bliver bortskaffet, når vi som forbrugere er færdige med det.