Laks

Fordele ved Laks

Godt for hjertet, fremragende proteinkilde, forbedrer makulær sundhed,

fremragende selenkilde, fyldt med B og D vitaminer

Bedste Protein

FICCARO PROTEINKILDER

Katte og hunde er begge kødædere. Derfor har Ficcaro taget højde for dette i vores valg af Snacks. Vores sortiment kommer i store og små størrelser, alle varianter pakket umiddelbart efter produktionen, vi har valgt de bedste proteinkilder . Kanin, Lam, Kylling, Kalkun, And, Laks, Sej, Torsk, Oksekød.

Sej

 Antioxidanter som selen

Der er mange vigtige sundhedsmæssige fordele ved Sej og Torsk, såsom forbedring af hudens sundhed, styring af diabetes, nedsættelse af kolesterolniveauer, reduktion af inflammation, stimulerende cirkulation.

Lam

Fremragende proteinkilde

Lam er en slags rødt kød, der kommer fra unge får. Det er ikke kun en rig kilde til protein af høj kvalitet, det er også en fremragende kilde til mange vitaminer og mineraler, herunder jern, zink og vitamin B12.

And

Forstærk immunsystemet

Elementet zink indeholdt i ande kød kan understrege og give styrke til immunsystemet. Et stærkt immunsystem kan bekæmpe flere sygdomme.

Kylling

Lav fedtprotein

Hvis du leder efter en god kilde til magert, fedtfattigt protein, er denne fugl ordet. Proteinet i kylling giver sig til muskelvækst og udvikling, og hjælper med at holde en sund kropsvægt og afhjælpe vægttab.

Kalkun

Lav fedtprotein

Kalkun er en rig kilde til protein. Kalkun har lavt fedtindhold. Hvidt kød er lavere i kilojoule og har mindre fedt end det mørke kød. Kalkun kød er en kilde til jern, zink, kalium og fosfor.
Det er også en kilde til vitamin B6

Kvæg

Muskelmasse er vigtig

Mængden af protein fra oksekød indeholder alle de aminosyrer, der er nødvendige for at reparere væv og opbygge muskler. Muskelmasse er meget vigtig og afgørende, fordi den giver mulighed for at gennemføre fysiske aktiviteter.

Kanin

Kaninkød har lavt kalorieindhold

Kaninkød indeholder mindre kalorieindhold end andet kød. Kaninkød er næsten kolesterolfri. Natriumindholdet i kaninkød er forholdsvis mindre end andet kød. Kalk og fosforindholdet i dette kød er mere end noget andet kød.

Tun

Tun er rig på omega 3 fedtsyrer

Tunfisk findes i alle verdenshave, men mest i de varmere dele. Almindelig tun findes i stort tal i Middelhavet og i Atlanterhavet. De kommer også af og til på besøg i danske farvande, hvor de dog tidligere var langt mere almindelig.
Voksne tun æder stimefisk som f.eks. makreller, hornfisk og sild. Tun er rig på omega 3 fedtsyrer

Torsk

Torsk indeholder sunde fiskeolier

Torsk er sundt, da de indeholder sunde fiskeolier som omega 3 fedtsyrer og vitaminer som D vitamin, jod og selen. Ved at spise den anbefalede mængde fisk nedsætter man risikoen for blandt andet hjerte-kar-sygdomme. Mangel på D-vitamin kan give knoglesvind, der øger risikoen for knoglebrud hos ældre. Jodmangel kan give forstørret skjoldbruskkirtel og dermed risiko for forstyrrelser i stofskiftet.